Veelgestelde vragen

Wat is PM Online?

PM Online is de naam van de volledige suite aan online mogelijkheden in de toekomst.
Met PM Online bieden wij een volledig geïntegreerde oplossing voor financials met de focus op efficiency, digitalisering en rapportage met inzet van SBR & UBL.

Wat betekent dit voor de bestaande PM producten?

Voorlopig blijven de bestaande PM producten gewoon functioneren zoals u gewend bent. In de loop van de tijd zullen we u de mogelijkheid bieden om modules in de Cloud te gaan gebruiken.

Heb ik nog een eigen server nodig?

Als u ervoor kiest om de database in onze Microsoft Azure omgeving te hosten, heeft u daarvoor geen server meer nodig.

Werkt PM Online samen met de bestaande modules?

Waar mogelijk zullen we bestaande producten met PM Online integreren zodat u geleidelijk aan de transitie kunt maken. In veel gevallen zal dit technisch mogelijk zijn maar geloof ons, op een gegeven moment wil je niet anders dan PM Online.

Wat gaat er gebeuren met de licentiestructuur en de prijsstelling?

Het korte antwoord is: dat gaat veranderen maar we kunnen u nog geen volledige prijslijst bieden.
De prijzen voor het hosten van uw database in onze Microsoft Azure omgeving, zullen als eerste worden gecommuniceerd. De kans is erg groot dat dit minder zal kosten dan het in stand houden van eigen servers of zelf hosten. Voordat we uw database gaan verhuizen, zullen we dit uiteraard helder communiceren.

Wanneer kan ik beschikken over PM Online?
Logische vraag waar we nog geen antwoord op kunnen geven. De volgorde en timeline die we nu inschatten, kunnen nog veranderen maar als u deze website in de gaten houdt, kunt U de voortgang zien en weet U welke modules beschikbaar komen.
Wat betekent dit voor de beveiliging?

Op dit moment controleert u zelf waar de data wordt gehost. Met de transactie naar Microsoft Azure bent u verzekerd van een zeer hoog niveau van informatiebeveiliging. Ook de nieuwe authenticatiemechanismes op PM Online brengen beveiliging naar een hoger niveau.

Hoe wordt rekening gehouden met de AVG ?

Als u ervoor kiest om de database te hosten in de PM Online Microsoft Azure Cloud, betekent dat formeel dat PM verwerker wordt van uw data. In veel gevallen, zullen we volgens de AVG dan subverwerker zijn. Om dit formeel goed af te dichten, moeten we kijken naar bestaande verwerkersovereenkomsten en deze mogelijk aanpassen aan de nieuwe situatie.

Deze versie van de Roadmap kan in de loop van de tijd nog wijzigen.
Gebruikte schermafbeeldingen zijn ter illustratie en niet definitief.

We streven naar een maandelijkse update zodat u goed geïnformeerd blijft over de voortgang en de laatste stand van zaken.

Pro Management Software | Lijstersingel 15 | 2902 JD | Capelle aan den IJssel | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Powered by