Relatiebeheer (CRM-Lite)

Voortgang:

70%

Relatiebeheer (CRM) is het hart van het PM portfolio en dat zal ook binnen PM Online zo zijn. CRM zal in twee fasen naar de Cloud worden gebracht. We beginnen met organisatie- en persoonsgegevens en de interne berichtenfunctie. Het nieuwe CRM zal direct vertrouwd aanvoelen en uiteindelijk nog meer communicatie met collega’s en natuurlijk met klanten en overige relaties betreffen.

In fase twee zullen de specifieke rapportagegegevens worden toegevoegd alsmede uitgebreide selectie- en mailfuncties op zowel personen als organisaties en zal de module voortgangsbewaking worden toegevoegd en geoptimaliseerd. Deze uitbreidingen zullen later worden beschreven onder de nieuwe module "Accountancy".

  • 14 juni 2019:

    De gebruikers interface is inmiddels gedefinieerd en overgedragen aan het ontwikkelteam.

  • 4 februari 2019:
    Oplevering Proof of Concept:

    Intern is het eerste concept opgeleverd voor PM CRM. Vanaf heden is de bouw gestart, in combinatie met het grafisch ontwerp.

Deze versie van de Roadmap kan in de loop van de tijd nog wijzigen.
Gebruikte schermafbeeldingen zijn ter illustratie en niet definitief.

We streven naar een maandelijkse update zodat u goed geïnformeerd blijft over de voortgang en de laatste stand van zaken.

Pro Management Software | Lijstersingel 15 | 2902 JD | Capelle aan den IJssel | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Powered by