Centraliseren van databases

Voortgang:

100%

De PM-Record database blijft ook binnen PM-Online centraal staan. Om deze vanuit PM-Online benaderbaar te maken, is het wenselijk dat onze relaties de in gebruik zijnde databases op een centraal online systeem kunnen plaatsen.

Voor uw kantoor betekent dit lagere kosten voor het beheer, onderhoud en back up’s van de database en mogelijk ook minder investeringen in hardware. Een kantoor dat tevens gebruik wil maken van de online faciliteiten, raden wij aan contact met ons op te nemen.

Stap-voor-stap worden de huidige mogelijkheden en functies van de programmatuur ook mogelijk gemaakt in de online omgeving, die wij “PM-Online” hebben genoemd. Afhankelijk van de door u afgenomen licenties kunt u in de toekomst volledig browser based werken met onze software.

 • 10 april 2019:
  Afronding van de techniek van het centraliseren van de databases in Azure
 • 4 februari 2019:
  Infrastructuur Microsoft Azure realiseren:

  De betrokken technici van Pro Management Software leggen de laatste hand aan de toekomstige infrastructuur voor het hosten van de databases.

 • 23 november 2018:
  Ervaringen tijdens praktijktest:

  PM-Record database van Pro Management Software draait al enige weken op het Cloud Platform bij Microsoft Azure. De testresultaten zijn bemoedigend en de performance boven verwachting.

 • 8 oktober 2018:
  Eerste ervaringen vanuit de test:

  De performance van het Cloud Platform bij Microsoft Azure is nog beter dan verwacht. Iedere relatie heeft straks met het overstappen veel profijt van een beveiligde online database met automatische back-ups.

 • 17 juli 2018:
  Database-optimalisatie is uitgevoerd:

  De SQL Server database waarin de gegevens worden opgeslagen en opgeroepen is geoptimaliseerd zodat deze ook via het internet snel en efficiënt functioneert. Kolommen zijn gewijzigd in nieuwere varianten, die sneller verwerkt kunnen worden. Hierdoor is de performance aanzienlijk vooruit gegaan. In de nieuwe webapplicaties wordt data efficiënter – en dus sneller – verwerkt.

 • 13 mei 2018:
  Werking database in de Cloud is uitgevoerd:

  De databases worden dadelijk geplaatst in Microsoft Azure. De werking is inmiddels uitgebreid getest en wij zijn enthousiast over de degelijke werking en te realiseren snelheden. Voor onze relaties houdt het in dat zij geen onderhoud meer hoeven uit te voeren m.b.t. hun PM-database.

Deze versie van de Roadmap kan in de loop van de tijd nog wijzigen.
Gebruikte schermafbeeldingen zijn ter illustratie en niet definitief.

We streven naar een maandelijkse update zodat u goed geïnformeerd blijft over de voortgang en de laatste stand van zaken.

Pro Management Software | Lijstersingel 15 | 2902 JD | Capelle aan den IJssel | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Powered by