Roadmap

Onderstaande roadmap zal geregeld worden aangepast als gevolg van de ontwikkelingen, die zich zullen voordoen gedurende het bouwen van PM Online.

Stap 1

Centraliseren van databases

100%
De PM-Record database blijft ook binnen PM-Online centraal staan. Om deze vanuit PM-Online benaderbaar te maken, is het wenselijk dat onze relaties de in gebruik zijnde databases op een centraal online systeem kunnen plaatsen.

Lees verder
Stap 2

Authenticatie

100%
Om het gebruik van de software enerzijds goed te beveiligen en anderzijds eenvoudig benaderbaar te maken voor het gebruik op meerdere devices, is een intelligente authenticatie oplossing toegevoegd voor de herkenning en autorisatie van de betreffende gebruiker. De rechten per gebruiker zijn heel precies in te stellen zonder afbreuk te doen aan het gebruiksgemak.

Lees verder
Stap 3

DigiRecord.nl

100%
DigiRecord.nl, het online dossiersysteem, is één van PM’s eerste browser based producten. De overgang naar Microsoft Azure betekent dat we de performance enorm hebben verbeterd. Ook zijn de functionaliteiten uitgebreid en is er een koppeling met de crm-oplossing.

Lees verder
Stap 4

Relatiebeheer (CRM-Lite)

70%
Relatiebeheer (CRM) is het hart van het PM portfolio en dat zal ook binnen PM-Online zo zijn. CRM zal in twee fasen naar de Cloud worden gebracht. We beginnen met organisatie- en persoonsgegevens en de interne berichtenfunctie. Het nieuwe CRM zal direct vertrouwd aanvoelen en uiteindelijk nog meer communicatie met collega’s en natuurlijk met klanten en overige relaties betreffen.

Lees verder
Stap 5

Dashboard Lite (Balance Base)

20%
Voor dashboards is er geen “one-size-fits-all” maar veel klanten stellen het op prijs als ze tussentijds hun cijfers in fraaie visualisaties te zien krijgen. Dit gaan we in PM-Online mogelijk maken.

Lees verder
Stap 6

PM-Report en SBR

0%
SBR documenten kunnen straks direct uit de database worden gegenereerd. Uiteraard zullen we zorgen dat u, zoals u gewend bent, nog steeds een keurige jaarrekening in de door u gewenste opmaak kunt opstellen.

Lees verder
Stap 7

Werkstromen en voortgang

0%
Binnen PM-Online komen de werkstromen uit DigiRecord.nl, voortgang en werkprogramma's bij elkaar. U kunt dan, met de klant centraal, bepalen welke werkzaamheden moeten worden gedaan, taken toewijzen en precies zien wat de status is.

Lees verder
Stap 8

Dashboard Pro

0%
Sommige klanten hebben behoefte aan op maat gemaakte dashboards. Binnen PM-Online zullen we dit faciliteren met een geavanceerde, flexibele visualisatie oplossing. Uiteraard via onze Microsoft Azure omgeving gekoppeld aan de boekhouding zodat u de klant altijd actuele en betrouwbare cijfers kunt tonen.

Lees verder
Stap 9

Uren en facturen

0%
Ook deze applicatie gaat naar de Cloud waarbij het bedoeling is dat bestaande functionaliteit behouden blijft of zelfs verrijkt wordt.

Lees verder
Stap 10

Overige applicaties

0%
Uiteindelijk is het de bedoeling dat het gehele PM portfolio naar de Cloud gaat en onderdeel wordt van dezelfde rijke omgeving achter één login. Dus ook oplossingen zoals PM-Activa en AOIC.nl zullen onderdeel worden van PM-Online.

Lees verder

Deze versie van de Roadmap kan in de loop van de tijd nog wijzigen.
Gebruikte schermafbeeldingen zijn ter illustratie en niet definitief.

We streven naar een maandelijkse update zodat u goed geïnformeerd blijft over de voortgang en de laatste stand van zaken.

Pro Management Software | Lijstersingel 15 | 2902 JD | Capelle aan den IJssel | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Powered by